ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 10 – 0322-podden

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

Det var inte så många nya inslag här på sidan under 2016. Men ett vågat (nåja) sådant var när jag lite på vinst och förlust kastade mig ut i poddens värld. Jag inhandlade en mikrofon och kände mig nöjd efter pilotavsnittet som först inte var tänkt att sändas.

Veckan efter lyckades jag få till ett avsnitt med Anthon Gustavsson som gäst. Ett säkert kort med en Mellbypajk som jag dessutom är kompis med, så det var en bra start att prova konceptet med gäster.

Utfallet blev också ganska bra, i alla fall med mina mått mätt. Visst skulle ljudet varit högre och det är så klart en justering som kommer att göras om det blir fler avsnitt i framtiden.

Innan första avsnittet var min farhåga att det skulle vara svårt att hinna med podden med någon form av regelbundenhet. Tyvärr har så också blivit fallet då det ska klaffa för både mig, en gäst och en plats att spela in på. Men 0322-podden kan komma att dyka upp igen – med eller utan gäst – när du minst anar det.

Här kan du lyssna på samtliga tre avsnitt av 0322-podden.

Lämna en kommentar