ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 22 – PLATS 5 och 6

Den här julkalendern innehåller inte oväntat 24 minnesluckor från det lokala fotbollsåret 2015. De inledande 17 bjuder på händelser, trender eller annat som stack ut lite över mängden, medan de sista sju luckorna innehåller topp 14 på min personliga lista över traktens bästa spelare under det gångna året.

Julkalender 2015

PLATS 6 – Antonia Ferm Sandberg
Holmalunds viktigaste spelare offensivt. Med sin snabbhet och teknik är hon inblandad i oerhört mycket, och skapar alltid mycket oreda utöver de mål och assist hon producerar. Har en förmåga att få med sig bollen i både möjliga och omöjliga lägen och är mästare på att se ut att vara steget efter men istället vara steget före. Har alltid bollen nära fötterna vilket gör henne svår att avväpna, och det ska bli kul att se hur hon klarar sig mot bättre försvarsspelare som väntar i Elitettan.

PLATS 5 – Fredrik Gustafsson
Gerdskens stora försvarsankare som under våren såg närmast omutlig ut i par med Robin Westby. Brytningssäker, stark i luften och dessutom en karaktär som kännetecknar en riktig lagkapten. På senare år har han även utvecklat spelet med boll, så är en tämligen komplett spelare på den här nivån. Att han inte lyckades leda sina mannar till en plats i division 3 gör att han hamnar utanför topp fyra på min lista, men i övrigt finns det inte mycket att klaga på den här säsongen.

Lämna en kommentar