ANNONS:
ANNONS:

LUCKA 22 – Plats 5,6 & 3

Den här julkalendern består av 16 minnesluckor från fotbollsåret 2016. De sista åtta luckorna är vigda åt en högst personlig lista över årets bästa lokala spelare.

HERRAR PLATS 5
Jacob Borg, Gerdskens BK
Den fenomenalt bolltrygge mittfältaren är alltid med i snacket när det pratas bra lokala fotbollsspelare. I år har han gjort en kanonsäsong och har med sitt lugn och metodiska passningsspel ofta byggt upp GBK:s anfall. Att han dessutom fick bli den stora hjälten i kvaldramatiken gör att han i år hamnar på topp fem och som bästa GBK:are på min lista.

HERRAR PLATS 6
David Lager, Vårgårda IK
Förra årets etta dalar nu några placeringar på listan. På något märkligt sätt har Lager emellanåt blivit en i mängden i VIK:s tuffa konkurrens och han har heller inte varit lagkapten den här säsongen. Men Lager har även i år tillhört de allra bästa i trakten, och är alltid skön att skåda med sitt smarta positionsspel och sin välstämda vänsterfot. Har inte öst in mål på samma sätt som i fjol, men det har han å andra sidan inte behövt när anfallarna levererat på ett annat sätt än tidigare.

DAMER PLATS 3
Anneli Carli, IK Frisco
Fotboll går ut på att göra mål. Och även om Anneli Carli kanske inte är traktens största lirare eller tekniska geni, har hon i flera år visat att hon kan just det där med att göra mål. Den här säsongen kom hon upp i 23 baljor i division 2, och det är så klart oerhört starka papper. Hon är löpstark och lagom småful för en anfallare och dessutom vet hon hur man nosar upp bollen i straffområdet. Helt enkelt en mycket bra anfallare.

Lämna en kommentar