ANNONS:
ANNONS:

Månadens elva i april

I dag presenterar vi årets första elva från den lokala fotbollen. Det handlar om de spelare som vi tycker varit hetast i april månad. I dag ställer vi upp i en ruskigt offensiv 2-4-4:a – men vad ska man annars göra när man har fyra glödheta anfallare att tillgå.

MÅLVAKT
Amanda Nordberg, Alingsås FC.
Hämtades från Lidköpings FK och har de inledande matcherna visat att hon är en sista utpost att lita på – inte minst i premiären då hon höll nollan. Tre raka segrar för laget, varav Amanda missade den mittersta på grund av sjukdom.

BACKLINJE
Andreas Glännbro, Alingsås IF.
Efter ett struligt 2018 har veteranen tagit plats i mittförsvaret i AIF och levererat stort de inledande matcherna. Två insläppta mål på tre matcher är ett gott defensivt betyg åt hela laget, och då inte minst åt Andreas Glännbro.

Adam Hendberg, Annelunds IF.
En ledargestalt som inte alltid är den mest spektakulära att titta på. Men levererar alltid ett hårt jobb och har nu följt upp ett starkt 2018 med en mycket stabil start de två första matcherna som gett AIF sex poäng.

MITTFÄLT
Sofia Kjellén, Östadkulle SK.
Var aktuell för AFC men valde att stanna i ÖSK och lira i division 3. Där är hon en av seriens bästa, vilket hon har visat med tre mål på två matcher och ett i övrigt bra spel.

Andreas Benjaminsson, Stora Mellby SK.
Spelade anfallare i SMSK:s premiärvinst där han prisades som matchens lirare. Men här får spelskicklige Benja finna sig i att lira längre ner i banan.

Jacob Borg, Gerdskens BK.
Alingsås bäste från i fjol har levererat både poäng och bra prestationer även i inledningen av 2019. Oerhört viktigt för detta GBK.

Benjamin Hacker, Vårgårda IK FK.
Valde att ta steget ner till femman och FK. Där har han visat sin målfarlighet genom att näta i båda de två första matcherna.

ANFALL
André Nilsson, Holmalunds IF.
Han har inte burit offensiven på egna axlar, men han har ändå tagit det ansvar som både han själv och alla andra förväntar sig av honom. Fem mål och ett par assist på de inledande tre segrarna är starka papper.

Christoffer Krabbe, Säven/Hol.
Fem baljor i premiären följdes upp med ytterligare en i andra rundan. Han kan tyckas grinig och avig på planen, men en väg fram till att göra mål hittar han alltid.

Lisa ”Mini” Johansson, Alingsås FC.
Sju mål i de första tre matcherna. Ja, Lisa Johansson har inlett säsongen precis som bra som hon har kapacitet till.

Gabriel Holmén, Annelunds IF.
Har varit glödhet med sex baljor på de två första fajterna. Viktigt för AIF att få igång Gabbe som de senaste åren visat att han är en pålitlig målskytt, och nu tycks han starta 2019 med en formtopp.

COACH
Mikael Öman, Holmalunds IF
Tre raka segrar visar att Öman och hans kollegor lyckats gjuta ett helt annat mod i grabbarna än i fjol då laget inledde med att rada upp förluster.

Lämna en kommentar