ANNONS:
ANNONS:

Nu ska våren avslutas

En del har redan spelat färdigt för våren och andra har en fajt kvar. Då många matcher spelas nu i veckan publicerar vi Helgens Hetaste redan i dag.

HH

Lerums IS – Vårgårda IK
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Vårgårda har skaffat sig ett ypperligt utgångsläge inför hösten och jag tror inte att man slarvar bort det genom att tappa poäng här. Det blir en tredje raka seger och en andraplats över sommarvilan.
Tips: 0-2

IK Frisco – Långareds BoIS
Serie: Division 6 Herrljunga.
Kommentar: Här behöver hemmalaget ett seger för att inte avståndet upp från jumboplatsen ska kännas allt för jobbigt inför hösten. Har Frisco alla spelare tillgängliga och gör en bra match finns absolut chansen, men BoIS har trampat igång lite bättre på senare tid och är kanske knapp favorit i mina ögon.
Tips: 3-3.

Holmalunds IF – Sävedalens IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: Holmalund gjorde en bra match senast mot Falköping och vann dessutom bortamötet med Sävedalen tidigt i våras. HIF är dock utan hemmaseger hittills och det skulle betyda mycket om den kom nu innan sommarvilan. Känns vidöppet, men Holmalund får tipset.
Tips: 3-1.

Säven/Hol – Sparsör
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: En klassisk sexpoängsmatch där Säven/Hol drar ifrån botten i händelse av seger, medan en förlust tajtar till det runt strecken. Tror dock inte att hemmalaget missar den här möjligheten att skaffa sig ett bra läge inför hösten.
Tips: 4-1.

Gerdskens BK – Skepplanda BTK
Serie: Division 4 södra.
Kommentar: Ska GBK klara av hela den långa vårsäsongen utan förlust. Ja efter att ha fixat 1-1 borta mot Ulricehamn tyder det mesta på det. Visserligen är Jacco Borg och Robin Liljedahl avstängda här, men det kompenseras väl av en bred trupp. Det blir tre nya pinnar.
Tips: 4-1

Lämna en kommentar