ANNONS:
ANNONS:

Ny lista inför helgen

Även den här fredagen förgyller vi med några matchtips.

Holmalund – Wargön
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Efter derbyseger och vittring på kvalplats mot trean bör Holmalund vara favorit på hemmaplan här. Men Wargön har varit en stabil nykomling så det krävs full påkoppling för att hemmalaget ska ta alla tre poäng
Tips: 3-1.

IFK Tidaholm – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: En högst lurig match mot IFK som har det nedre kvalstrecket farligt nära sig. VIK å sin sida leder serien och måste sannolikt vinna här för att behålla förstaplatsen, så det är en delikat match. Men VIK har varit så effektivt och stabilt på sistone att jag måste tippa en tvåa här.
Tips: 1-2.

Alingsås IF – IFK Mariestad 
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Mittenlaget Mariestad kan vara tacksamt att möta i det här läget och jag tror att AIF:s fart ska kunna bli avgörande här. Gäller dock att försvara egen box mot ett tungt motstånd, men löser grönvitt den viktiga detaljen ska det kunna bli seger och fortsatt race om topp två.
Tips: 3-1.

FC Trollhättan – Frisco
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Mycket svår bortamatch mot Mikael Prodérs FCT – som ligger tvåa bakom Elfsborg. Frisco har gått starkt mot slutet och detta är ett bra tillfälle att verkligen ge ett av de båda topplagen en rejäl match, även om slaget om topp 2 redan är förlorat. Men fasen vet om Frisco har dte som krävs för att vinna här. Jag är lite tveksam.
Tips: 3-1.

Spark – Sandhult
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Spark har gått starkt på slutet och har nu chansen att vinna här och därmed utmana om fjärdeplatsen. Sandhult är fyra, tre pinna före bollklubben så allt annat än seger cementerar Alingsåslaget på femteplatsen. Svår uppgift, men hemmaplan och den fina formkurvan kan räcka till vinst. Men jag tror på kryss.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar