ANNONS:
ANNONS:

Nya heta matcher på G

Fredag betyder även den här veckan lite uppsnack inför helgens lokala fotboll.

Alingsås IF – Rössö
Serie: Elitettan.
Kommentar: Bottenlaget Rössö ska inte behöva bli några problem för det allsvensk jagande Alingsås IF. Med fin form och uppradade segrar tror jag på en ny trepoängare här.
Tips: 3-0.

Råda BK U – Vårgårda IK
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: Bottenmöte där VIK behöver poäng för att inte bli än mer insyltat i botten. Alltid svårt att tippa U-lag, men med ordinarie laguppställning hos hemmalaget har VIK en god chans här. Det vore förträffligt med en rödvit fullträff som ger tre poäng, men jag nöjer mig med att tippa ett kryss.
Tips: 3-3.

Långared – Hol/Säven
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Nytt grannderby när Långared har chansen att ta poäng för tredje matchen i rad. Här håller jag dock Hol/Säven som favorit och jag tror på bortaseger. Men det blir inte hur lätt som helst för gästerna på Ollevi utan det krävs en bra och gedigen insats för att vinna.
Tips: 1-3.

Alingsås IF – Tidaholms GoIF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Två lag som aspirerar på seriesegern där AIF just nu sitter i förarsätet. Men förlust senast och nu är lagets bästa målskytt Christoffer Krabbe avstängd efter sin utvisning. Två insläppta i snitt ställer krav på offensiven och utan Krabbe kan det bli tyngre – om inte försvarer minimerar sina misstag och håller tätt. Mycket ovisst det här, så jag drar till med ett kryss.
Tips: 1-1.

Vårgårda IK – Jonsereds IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Toppmöte när tvåan VIK tar emot trean Jonsered. VIK vann utan att imponera senast medan Jonsered kryssade mot Tidaholms GoIF. VIK har varit för mycket upp och ner för i prestation för att få tipset här, och nu är dessutom Lord Ofosuhene tveksam efter sin skada senast. Hoppas att VIK tar minst en poäng, men magkänslan säger mig att en seger blir svår.
Tips: 1-1.

Gerdsken – Fristad
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Jumbon Fristad på hemmaplan. Här ska GBK ta revansch efter derbyförlusten.
Tips: 4-0.

Wargön – Holmalund
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Nykomlingen Wargön har överraskat på mig även i den här rekordjämna tabellen där det skiljer fem poäng från första till nionde plats. HIF och Wargön ligger i mitten på tolv poäng vardera, och här tror jag att lagen delar broderligt på poängen.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar