ANNONS:
ANNONS:

Nytt kryss för Holmalund

Holmalunds IF fortsätter att kryssa sig igenom division 3.
2-2 borta mot Skara var alingsåsarnas fjärde kryss på sex matcher.
– Vi får vara nöjda med tanke på första halvlek, säger Daniel Svensson, som utgick skadad i andra halvlek.

Referatet med Jonas

Daniel Svensson var lagkapten i gårdagens match borta mot Skara. Men varken han eller någon annan HIF:are var särskilt lyckad i första halvlek.

– Det var dåligt passningsspel och vi kom inte igång alls. Vi ska var väldigt glada över att vi hade 1-1 i paus, säger Svensson. och får medhåll av tränare Teddu Lucic.

– Första halvlek var på gränsen till katastrofal. Förstår inte hur det kan stå 1-1. Skara kunde gjort två-tre mål till, säger Teddy.

Men Tobias Nordgren kvitterade strax före paus och i början av andra halvlek ordnade Oliver Östlind ledningsmålet.

– Andra var klart bättre och det var bra att grabbarna visade lite stolthet och tog tag i det. Där har vi tre-fyra bra lägen och kunde absolut gjort fler mål, säger Teddy.

Det var dock Skara som skulle göra matchens fjärde och sista mål. En frispark stannade i muren och bollen hamnade hos måltjuven Mattias Karlsson som gjorde sitt andra mål.

– Lite otur, men vi kanske kunde varit mer på tårna också, menar Teddy.

För Daniel Svenssons del tog matchen slut strax innan 2-2-målet.

– En bristning i baksidan som smög sig på lite och jag var tvungen att byte. Då gjorde Anthon Gustavsson comeback efter sin skada och hoppade in som mittback. Johan Ahlqvist tog min plats som högerback, berättar Svensson, som nu riskerar att missa nästa match.

– Vi spelar ju redan på fredag (Vara hemma), så det är tajt med tid. Jag ska på behandling i veckan så får vi se, men det kan bli svårt att läka ihop till fredag.

Övriga söndagsmatcher
Mariestad – Holmalund 0-3
Mål: Lisa ”Töllsjö” Johansson, Olivia Sultan, Antonia Ferm Sandberg.

Södra Härene – LFK Akademi 1-3
Mål: Felicia Helgesson.

Trollhättan FK/Halvorstorp – Hudene 6-0

Lämna en kommentar