ANNONS:
ANNONS:

Oviss framtid för Joel Sand

En fortsättning i Vårgårda IK eller en comeback i Herrljunga SK? Det är frågan  Joel Sand.
– Jag vet inte så mycket i nuläget, säger 19-åringen.

2019 gjorde Joel Sand smärre succé i division 2 när han fick kanske oväntat mycket speltid redan första året i Vårgårda IK.

– Jag var jättenöjd med mitt första år och jag kände att jag höll i division 2. Och jag var verkligen taggad inför andra året, säger han.

Men 2020 blev inte alls vad han tänkt sig. Givetvis på grund av pandemin, men också på grund av en efterhängsen ryggskada.

– Jag kunde inte träna på hela våren utan var tillbaka först efter sommaren. Då lag jag lite efter, plus att jag har känt av ryggen till och från även i höst. Men de sista matcherna kunde jag spela utan att jag kände någonting, summerar han årets säsong.

Han gjorde ett par träningar med HSK efter sista matchen med VIK. Nu är det som bekant inga träningar på grund av pandemin, så Joel håller sig hemma och funderar över sin fotbollsframtid.

– Fotboll är ju fortfarande väldigt kul – när man är frisk. Det är aldrig roligt att vara skadad och jag kände väl att jag tappade lite motivation i våras. Men nu siktar jag på att träna upp mig så att jag kan vara med och träna för fullt när det drar igång igen.

Men i vilken klubb det blir vet han inte i nuläget. Och han har inte särskilt bråttom med att bestämma sig.

– Jag har inte pratat med varken HSK eller Mommo i VIK och jag har inte funderat klart över vad jag vill heller. Så jag vet inte så mycket i nuläget, avslutar Joel Sand.

Lämna en kommentar