ANNONS:
ANNONS:

Så kör vi en ny lista

Det återstår några veckor av den lokala fotbollen. Därmed återstår också några fredagslistor.

Holmalund – Gerdsken
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: GBK spelar för kvalplatsen medan HIF ser ut att ha parkerat i ingenmansland. Det – plus de båda lagens helt olika formkurvor – talar för gulsvart seger och mitt tips hamnar också på bortalaget här.
Tips: 1-3.

Säven/Hol – Södra Ving
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Säven/Hols absolut sista chans om man vill sluta topp två, men inte ens en seger skulle räcker för att redan nu klättra från tredjeplatsen. Men lagmaskinen Säven/Hol och målmaskinen Christoffer Krabbe har sviktat en aning på sistone medan Södra Ving imponerat i serieledning. Tror på en jämn match, och med hjärtat tippar jag en etta.
Tips: 3-2.

Sparsör – Herrljunga
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Eftersom Rångedala möter tokjumbon Floby behöver nog HSK vinna här för att inte halka ner på kvalplats med två omgångar kvar. Men detta blir inte lätt, även om chansen så klart finns. Det är så här års det föds hjältar och nu skulle HSK behöva ett par sådana som kliver fram.
Tips: 2-2.

Alingsås FC – Skoftebyn
Serie: Division 1 norra.
Kommentar: AFC utan skadade Lisa Johansson laddar som bäst för kvalet i början av oktober. Här tror jag man gör sin plikt och vinner mot Skoftabyn.
Tips: 4-0.

Vårgårda IK – Vänersborgs IF
Serie: Division 2 norra.
Kommentar: En seger här skulle innebära ett stort kliv mot nytt kontrakt. Och hemma på Tånga efter ett par bra insatser tror jag att VIK tar chansen och vinner.
Tips: 3-1.

Mjörn – Töllsjö
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Mjörn har gjort en prickfri höst och nu står man inför en måstematch om man vill vinna serien. Och Töllsjö har varit mera mänskligt mot slutet och här håller jag faktiskt hemmalaget som knapp favorit.
Tips: 4-2.

Trollhättans BoIS – Alingsås IF
Serie: Division 3 mellersta.
Kommentar: BoIS spelar för sin överlevnad och lär vinna här om inte AIF lyckas tända på alla cylindrar. Men gör man det tycker jag höstens grönvita formkurva skulle kunna generera en ny trepoängare här. Men krysset blir mitt utgångstecken.
Tips: 1-1.

Hemsjö – Fristad/Borgstena/Sparsör U
Serie: Division 4 mellersta.
Kommentar: Hemsjö toppar serien på målskillnad med två matcher kvar. Därmed är det seger som gäller och jag tror ett formstarkt Hemsjö vinner klart här och behåller greppet i tabelltoppen.
Tips: 5-1.

Lämna en kommentar