ANNONS:
ANNONS:

Så var det fredag igen

Vi kör en sedvanlig lista inför helgen.

Stora Mellby SK – Sollebrunns AIK
Serie: Division 6 Vara.
Kommentar: Två lag som känns relativt jämnstarka gör upp om prestigefyllda derbypoäng. Vinnaren hakar på i getingboet bakom serieledaren Lödöse/Nygård och skaffar sig goda chanser att bli bäst i Bjärke 2021. Tror på en jämn match, så varför inte dra till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Södra Härene – Hemsjö
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Ett formstarkt SHIF har här möjligheten att sätta käppar i hjulet för topplaget Hemsjö. Tror det krävs en helgjuten insats av gästerna för att få med sig tre pinnar här, för när Härene får till det är det ett svårslaget gäng. Känns vidöppet, så jag blundar och drar fram en knapp bortaseger ur tombolan.
Tips: 2-3.

Tidaholms GoIF – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Kan AIF skaka av sig magplasket i seriefinalen? Det är ett måste för att ta poäng här, för Tidaholm är inget lag man bara kör över. Svårtippat – men jag hoppas och tror att AIF reser sig och studsar tillbaka direkt.
Tips: 2-4.

Ekhagen – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nytt bottenlag väntar för VIK och jag tror att självförtroendet nu är det rätta för att helt enkelt åka och hämta tre poäng i Jönköping.
Tips: 1-3.

Herrestad – Holmalund
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Frågan är om ett formstarkt Holmalund kan rå på seriesuveränen. Nyckeln är att lösa försvarsspelet och hålla någorlunda tätt, för framåt finns flera formstarka spelare som borde kunna sätta ett par baljor även här. Chansen finns, men Herrestad måste få utgångstipset.
Tips: 4-2.

Råslätt – Gerdskens BK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Råslätt går knackigt och jag tror helt enkelt att GBK är snäppet bättre och vinner här.
Tips: 1-3.

Falköpings FK – Herrljung SK
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: En ny seger här och HSK har goda möjligheter att knipa en plats bland topp 2. FFK har vaknat till lite mot slutet så detta är ingen lätt bortamatch, men jag är optimist och tror på HSK.
Tips: 2-3.

Hemsjö – Sjömarken
Serie: Division 4 mellersta
Kommentar: Hemsjö är inne i en fin trend, men behöver vinna även den här matchen för att fortsatt haka på i toppen. Sjömarken ligger fyra, just bakom HIF, så här gäller det att vara påkopplad. Men det tror jag Hemsjö löser.
Tips: 3-1.

Alingsås FC – Morön
Serie: Elitettan.
Kommentar: Morön jagar strax bakom täten och behöver verkligen en trepoängare här. Men känslan är att hela AFC suktar efter en bra genomförd hemmamatch och efter segern i Uppsala senast kan den mycket väl komma här. Jag tror på en rolig tillställning som slutar med delad pott.
Tips: 2-2.

Lämna en kommentar