ANNONS:
ANNONS:

Så var det fredag igen

Vi firar in helgen med en het lista.

Tidaholms GoIF – Vårgårda IK
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: En av de tuffare bortamatcherna för VIK som inte stod att känna igen förra veckan. Här krävs det en rejäl uppryckning om det ska bli poäng. Jag tror på maximalt en och utgångstipset blir en etta.
Tips: 3-1.

Alingsås IF – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nog det tuffaste motståndet hittills för AIF – men jag ser ändå hemmalaget som favorit. Som vanligt gäller det att ha f0kus i det defensiva spelet för chanser framåt tycks alltid komma för årets upplaga av AIF.
Tips: 3-2.

Gerdsken – Trollhättans BoIS
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: GBK vann senast och hemma på konstgräset har de nog bra chans mot de flesta lag i den här serien. Men ojämnheten har varit stor hittills i år så gulsvart är mycket svårtippat. Men jag tror på seger.
Tips: 4-2.

Holmalund – Dalsjöfors
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Dalsjöfors på hemmaplan är en bra chans för HIF att komma in i den här serien efter två raka förluster. Jag hoppas på tre poäng och tror också att det blir minst en. Så jag drar till med hemmaseger.
Tips: 3-1.

Umeå – Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: Lång bortaresa i helgen och det är fortsatt lite svårt att säga var AIF står i Elitettans konkurrens. Umeå har sex poäng och tätkänning hittills, medan AIF är obesegrat med tre kryss. Jag tror på en ny målsnål historia här, och jag hoppas att AIF får med sig något hem till Alingsås.
Tips: 1-1.

Östadkulle – Spark
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Derby mellan tå lag som föll i första matchen. Här tror jag på en jämn historia som faktiskt kan sluta hur som helst. Så jag drar till med ett kryss.
Tips: 2-2.

Vårgårda IK – Gauthiod
Serie: Division 3 västra.
Kommentar: VIK vann sin premiär på bortaplan men nu väntar tufft motstånd i hemmapremiären. Gauthiod har spelat i högre divsioner och vann sin premiär med hela 6-1. Tror detta blir för tufft för hemmalaget.
Tips: 0-4.

Lämna en kommentar