ANNONS:
ANNONS:

Så var det måndag igen

Vi startar veckan med en Bredsida.

Med drygt tio minusgrader på termometern sätts pannbenet på prov när det vankas träning. Om man inte har en Tångahall att gå in i och mysa när kylan biter i. Men konstigt det där man kyla och träning. Hur mycket man än fryser när man går ut med soporna eller går till bilen så brukar träningen gå ganska bra. Rätt kläder och lite puls gör susen.

Eller som festprissen sa den kalla midsommarnatten: ”Den bästa värmen kommer inifrån”.

…………

Albin Gashi återvänder till Vårgårda IK, åtminstone över sommaren. Killen som slog igenom med dunder och brak i division 2 och fick chansen i både Norrby och FC Trollhättan utan att flyga fullt ut spelar numera collegefotboll i USA. När han kommer till Sverige i maj blir det spel med VIK i trean innan han återvänder till vardagen på andra sidan Atlanten. Blir ett fint tillskott på Tånga hed.

…………

Målvakten Oscar Söder lämnar GBK för att prova lyckan i Qviding. Det finns ändå gott om målvakter på G-vallen och min spaning är att Jimmy Henriksson kommer ta hand om förstaspaden även i år.

…………

På tal om målvakter så snackas det om att James Clark är på glid till Alingsås City. Efter att Adam Persson tackat för sig skulle det behövas en keeper, och Clark skulle naturligtvis fylla den kostymen med råge.

…………

Södra Härenes damer tog en fin skalp i futsalens division 1 när det blev seger med 4-2 borta mot Vänersborgs FK. Sofia Kjellén, Katti Ölvebo, Tiina Bergström och Marina Estrulf gjord emålen när SHIG kopplade greppet om andraplatsen i tabellen.

En fin skalp tog även Alingsås FC när det blev seger med 5-4 borta mot Borås AIK U i division 2. Jusuf Camszic och Rasul Khairuddin vände med var sitt mål matchen från 3-4 till 5-4 och fixade tre poäng.

För Södra Härenes herrar gick det sämre när defebsiven brakade ihop mot Sparsör. Stryk med 10-5 och Hära kvar sim jumbo i division 3. I samma serie blev dte även torsk för AFC med 12-4 mot topplaget Hässleholmen.

…………

Fabian och Isa har redan levererat. På onsdag är det dags för Holmalunds keeper Gustav Torstensson att debutera vid tangenterna. Gästskribenterna är ett trevligt inslag i all sin enkelhet.

…………

En del företag har valt att haka på med annonser under 2024. Det är glädjande och en förutsättning för att den ska leva vidare. En annan del av inkomsten är matchannonserna inför era hemmamatcher. Nu går det bra att boka in hela säsongen i vanlig ordning. Och det till samma pris som under första säsongen sidan fanns för tio år sedan. Ingen inflation där inte.

…………

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

Lämna en kommentar