ANNONS:
ANNONS:

Så var det måndag igen

Vi drar igång en ny härlig (nåja) vecka med en Bredsida.

Våra gästskribenter har tuggat igång mycket fint i januari månad. De tre inledande texterna har hållit hög klass och på onsdag är det dags för Elin Kängström att debutera med sin första text. Jätteroligt med en domare bakom tangenterna igen – och också roligt att gästskribenterna tycks vara ett populärt inslag här på sajten.

…………..

Nu är gissningsvis alla lokala lag igång med försäsongen – trots att covid-19 så klart drar ner snittet på antalet tillgängliga spelare på träningarna. Kul att följa rapporterna från de lokala gängen via i första hand Twitter och Instagram, och snart är det nog dags att snöra på sig sina Copa. Denna vecka blir det åtminstone nån träning med smågrabbarna och en tredje vaccindos, och då är steget till en riktig träning inte särskilt långt.

…………..

Annelund har knutit till sig Lucas Fondin från grannen Herrljunga. Därmed kvitterat efter att Robert Holmén gått den motsatta vägen, även om HSK vinner om man jämför de två spelarna rakt av. Men Fondin är snabb och svårfångad och bör rimligen bidra med en del poäng på Mörlanda kommande säsong.

…………..

I vintersporterna är den ena tabellen mer haltande än den andra efter att många matcher flyttas fram på grund av covidsmitta. Det gäller även futsalen, där lagen i herrarnas division 3 spelat fyra till sju matcher. Nu senast slog Alingsås FC Fröjered och skuggar därmed Vårgårda i toppen. Men VIK har nog koll på det där med fyra segrar på sina fyra spelade matcher.

…………..

Magnus Blomqvist är aktuell för en comeback i Vårgårda IK. Åtminstone tränar den slitstarke mittfältaren med moderklubben efter några år på lägre nivå. Hjärta och hjärna kan Blomqvist också bidra med, utöver den fina egenskapen att alltid ge hundra procent på träning och matcher, men det återstår att se om det blir något spel i division 3 den här säsongen.

…………..

Förra veckan skrev vi om att Christian Karlsson tar över som tränare för SAIK/Långared i division 4. Hade det på känn redan då, och har nu också fått bekräftat att Christian är bror till den lokala fotbollsprofilen Patrik ”Kula” Karlsson.

…………..

Jag vill passa på att säga tack till er som betalat eller betalar till 0322-kassan. Tycker du att sidan tillför något till den lokala fotbollen och vill visa det genom att betala en peng som går till sidans utveckling och fortlevnad kan ni läsa mer om 0322-kassan här.

Formuläret där man fyller i sina betalningsuppgifter har strulat under större delen av 2021. Men nu är det äntligen åtgärdat och allting fungerar som det ska, på ett säkert sätt med en seriös betallösning.

…………..

Förresten börjar det bli dags för de föreningar som vill ha matchannonser på sajten under 2022 att boka sin plats. Jag kommer givetvis höra av mig till de trogna kunderna, men vet du redan nu att din förening vill vara med under året går det så klart bra att hojta till.

…………..

Det går naturligtvis inte att jämföra med ett mästerskap i fotboll, men att handboll är en underhållande och spännande tv-sport är svårt att neka till. Som många andra har jag följt Sverige genom EM och det hela kulminerade med Niclas Ekbergs straffavgörande i finalen.

…………..

Ni hänger väl med på silly season-sidan? Hojta om vi har missat något namn.

…………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

1 svar på ”Så var det måndag igen”

  1. Ruskiga smeknamn på bröderna Karlsson. Patrik ”Kula”, Christian ”Galoschen” och så minstingen Robert ”Burken”.

    Svara

Lämna en kommentar