ANNONS:
ANNONS:

Sparbanken kör favorit i repris

Även i år lanserar Sparbanken Alingsås en tävling där traktens ungdomsledare ska hyllas. 
– Vi fick väldigt bra gensvar i fjol så vi kör på ett liknande upplägg, säger marknadschef Klas Frisk.

Sparbanken Alingsås har samarbetat med lokalfotboll.se/0322 sedan sidan föddes för några år sedan. I fjol testades ett nytt grepp när parterna gick samman för att lyfta fram två av traktens ungdomsledare i rampljuset.

– Ideell ungdomsverksamhet i alla dess former är något som vi brinner för och vill stötta – därför känns det helrätt att köra på det här konceptet ett år till, säger Klas Frisk och fortsätter:

– I princip gäller vårt engagemang alla ungdomsföreningar men i just denna aktiviteten riktar vi in oss på fotbollsklubbarna och deras ungdomsverksamhet. Därför har vi valt att samarbeta med lokalfotboll.se/0322.

Liksom i fjol står det er läsare fritt att nominera just den ungdomsledare som ni tycker gör ett stort jobb i sin förening. Under året kommer en jury sedan att utse Vårens ungdomsledare och Höstens ungdomsledare som båda prisas med fem tusen kronor att skänka till sin förenings ungdomsverksamhet. Vinnarna får dessutom två biljetter vardera till höstens lokala fotbollsgala.

Nomineringsperioden startar 1 april och pågår fram till 15 oktober. Bland nomineringarna väljs Vårens ungdomsledare ut och presenteras här på sidan till sommaren medan Höstens ungdomsledare offentliggörs efter säsongens slut. Noterbart är att nomineringar inkomna under våren lever kvar även under hösten så din nominering ska med fördel skickas in så snart som möjligt för att vara med i båda urvalsprocesserna.

I fjol var det Martin Hagbert, HSK/Frisco, och Roger Lindberg, Östadkulle SK, som valdes ut av juryn. Snart har du chansen att nominera någon som du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet för sina insatser.

– Vinstpengarna är öronmärkta för ungdomsfotbollen så jag hoppas att vi får in många nomineringar från hela området även i år, säger Klas Frisk.

Klas Frisk.

Läs om Martin Hagbert.

Läs mer om Roger Lindberg.

Läs mer om hur du nominerar.

Lämna en kommentar