ANNONS:
ANNONS:

Tack för den gångna säsongen

Den sista matchen för säsongen är spelad. Det betyder att det har blivit dags att runda av fotbollsåret 2018.

Vi börjar den här Bredsidan med ett glädjande besked. Östadkulle SK – som skulle ha spelat en helt avgörande kvalmatch i helgen – har redan fått en plats i division 3. En vakans uppstod, och därmed får både ÖSK och Kronäng en plats i division 3 istället för att kriga mot varandra i 90 minuter. Känslan är att Östadkulle var värt det här efter två år där man varit snubblande nära att gå upp.

…………..

Detta betyder också att den sista matchen för 2018 är spelad. Nu tar istället inomhuscuper, silly season och provträningar vid. Som bekant öppnas amatörfönstret den 15 november och det brukar ju hända en hel del i våra lokala klubbar under den perioden. Förresten tror jag att serieförslagen inför 2019 kommer nästa vecka, och redan då brukar man ju börja se fram emot premiärer, derbyn och allt det där som hör lokalfotboll till.

…………..

Men innan vi tar avstamp mot 2019 är det på sin plats att jag tackar för den stöttning sidan har fått under 2018. Utan läsarna vore sajten i princip ingenting, så till att börja med vill jag tacka er för visat intresse under det gångna året. Ett särskilt tack till er som lagt in en slant i 0322-kassan, ni vet själva vilka ni är.

Dessutom vill jag tacka de lokala föreningar som annonserar inför årets hemmamatcher på lokalfotboll.se/0322. Det bidraget är mycket värdefullt för att sidan ska finnas och fortsätta utvecklas. Även webbyrån Entos – som sköter det tekniska – förtjänar ett omnämnande för sitt bidrag till att det mesta faktiskt flutit på ganska bra det senaste året.

Sen finns det även en rad företag som på olika sätt stöttat sidan och bidragit på olika sätt. Ni har sett deras annonser under året, men jag vill ändå lyfta fram dem även i en Bredsida. För sanningen är att utan företag som brinner för den lokala fotbollen och väljer att synas i sådana sammanhang skulle lokalfotboll.se/0322 sannolikt inte finnas särskilt länge till. Och numera är faktiskt läsarantalet så pass högt att jag hävdar att en annons här på sajten kan ses som just annonsering och inte sponsring.

Så därför riktar jag – och indirekt även alla läsare – ett stort tack till…

Sparbanken Alingsås

Vårgårdabuss

Nordic Wellness

KP Skyltfabrik

ICA Maxi Alingsås

Skosalongen i Alingsås

Fastighetsbyrån i Alingsås

Hall Byggkonsult

XL Bygg i Herrljunga och Vårgårda

Lundgrens i Gräfsnäs

Tifosi

Kök & Rum

Stora Mellby Rör

…………..

Avslutningsvis kan jag nu meddela att lokalfotboll.se/0322 kommer att finnas kvar även över 2019. Har ännu inte spikat upplägget, men det finns tankar på att förändra lite grann. Hur sidan kommer att formas beror till viss del på hur försäljningen av annonser inför nästa säsong går, och det arbetet startar egentligen redan nu.

Känner du att ditt företag vill vara med på nästa års bevakning av den lokala fotbollen är det bara att ta kontakt så tar vi en förutsättningslös diskussion.

…………..

Håller du med om ovanstående? Eller tycker du att den här Bredsidan är en riktig snedspark från min sida? Kommentera gärna nedan.

1 svar på ”Tack för den gångna säsongen”

 1. Gissar på:
  Div 5 östra:
  Borgunda IK
  IF Tymer (6)
  IFK Mariestad (4)
  IFK Värsås
  Jula BK
  Kinne-Vedums IF
  Korsberga IF (6)
  Sandhems IF
  Sils IF
  Trollekis (6)
  Valtorps IF
  Värings GoIF

  Div 5 västra:
  Arentorp/ Helås FK (6)
  Edet FK
  FC Corner
  Halvorstorps IS (6)
  Levene-Skogslunds IF
  Nossebro IF
  Sjuntorps IF
  Trollhättans IF (6)
  Trollhättans Syrianska FK
  Trässbergs BK
  Vara SK (4)
  Vinninga AIF

  Div 5 mellersta:
  Annelunds IF (6)
  Floby IF
  Fristads GoIF (4)
  Grolanda IF
  Herrljunga SK FK
  Rångedala IK (6)
  Sandhults SK (6)
  Sparsörs AIK (6)
  Säven/ Hol
  Södra Vings IF (4)
  Vedums AIS
  Vårgårda IK FK

  Div 5 södra:
  Bergdalens IK
  Borås AIK
  Brämhults IK (4)
  Byttorps IF
  Dalsjöfors GoIF
  Horreds IF (6)
  IFK Örby
  Kinnahults IF
  Mariedals IK
  Torestorp-Älekulla FF
  Tvärred-Vegby FC
  Äspereds IF

  Svara

Lämna en kommentar