ANNONS:
ANNONS:

Thomas tillbaka – då vann Annelund

Thomas Karlsson var lite av fjolårets succéman i Annelunds IF. Nu, efter en time out från fotbollen, var han tillbaka på planen och bidrog med både mål och assist när AIF vann mot Töllsjö med 5-2.

Referatet med Jonas

Efter en försäsong med mycket skador för Annelunds del bjöd torsdagen på en trevlig comeback. Thomas Karlsson var nämligen tillbaka i startelvan efter ett break från fotbollen.

– Jag har haft motivationsbrist och har inte spelat någon fotboll alls på en månad. Kände direkt när vi körde igång i januari att inte glöden fanns där men försökte ändå ett tag för att se om den kom. När den inte gjorde det var det bättre att kliva åt sidan ett tag, säger Thomas, som förra året vann den prestigefyllda Knalleligan i Borås Tidning.

Mot Töllsjö var Karlsson tillbaka och bidrog till segern med att skruva in en hörna i mål och med två målgivande passningar. Men om han blir kvar på Annelunds vänsterkant är ännu inte klart.

– Jag ska smälta detta nu och se hur det känns i morgon och så. Sen ska jag bestämma mig för om jag ska köra igång och träna igen, säger Thomas, som utgick en bit in i andra halvlek.

– Lite känningar i ljumskarna, men det brukar jag ha från och till. Men jag har varit lite förkyld också så det var mest för att jag inte skulle bli liggandes i morrn jag gick av.

Vad säger du annars om matchen?

– Det var ju träningsmatch så alla kanske inte riktigt tände till. Men det var ganska kul att spela igen.

Övriga mål mot Töllsjö gjordes av Tobias Bayard, Andreas Berggren, Rikard Jacobsson samt Tobias Holmén (straff).

Lämna en kommentar