ANNONS:
ANNONS:

VÅRENS MEST NEGATIVA

Ibland går det inte som man tänkt sig. Den här gången har vi samlat några sådana exempel på en lista som vi kallar vårens mest negativa.

Semesterlistan

4 – Sollebrunns AIK
SAIK-damerna tappade flertalet tongivande spelare i vintras och nu är truppen i tunnaste laget. Det har också gått tungt i division 3 där man ligger sist med en inspelad poäng. Det är framför allt offensiven som gått på kryckor då man bara lyckats näta sex gånger på sju matcher.

3 – Hemsjö IF
Efter en hygglig start halkade Hemsjös herrar in i en hejdundrande formsvacka. En poäng på de åtta senaste matcherna talar sitt tydliga språk, och HIF är nu nästjumbo under sommarvilan. Återstår att se om gänget på Byvallen kan knyta näven och visa bättre takter under hösten.

2 – Holmalund vs Prodér
Mikael Prodér tog upp HIF till Elitettan i höstas, värvade friskt i vintras och gav klubben en sportsligt bra start i landets näst högsta serie i våras. Men plötsligt uppdagades lite av en härva där Prodér ska ha ingått avtal med nya spelare utan klubbens vetskap. Omfattningen av det hela vet nog bara de närmast inblandade, men hursomhelst fick Prodér sparken med omedelbar verkan.

1 – FC Alingsås
Flera meriterade nyförvärv och en hög intern målsättning. Men när det började gå emot lite försvann disciplinen och med den även tränaren. Det gjorde att klubben tvingades lägga ner verksamheten mitt under brinnande säsong, och det är så klart en stor missräkning.  För både FC Alingsås, division 5 mellersta och den lokala fotbollen.

Lämna en kommentar