ANNONS:
ANNONS:

Vi firar in fredagen

Även den här veckan kör vi en go lista inför helgen.

Kongahälla – Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Endast målskillnad skiljer lagen åt så det är viktiga poäng på spel här. Frågan är om AIF endast är sargat fysiskt eller om derbyförlusten också sitter kvar mentalt inför den sista avgörande månaden. Detta är en riktigt svår utmaning där jag tror att AIF måste klara av att hålla tätt bakåt även under de svagare perioderna i matcherna för att ta poäng. Mycket ovisst, och även om jag hoppas på tre grönvita poäng tror jag på delad pott.
Tips: 2-2.

Gerdskens BK – Skoftebyn
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Nu är det dags för en ny gulsvart seger. Hemma mot Skoftebyn behöver det komma en trea för att det ska kännas helt rimligt att tro på serieseger.
Tips: 3-1.

Alingsås IF – Mallbacken
Serie: Elitettan.
Kommentar: Hemmamatch mot klassiska Mallbacken – som i år krigar för överlevnad i botten. Det tillsammans med AIF:s övertygande seger mot Häcken senast och storvinsten i cupen gör att det känns helt givet att tippa en etta här.
Tips: 3-0.

Holmalund – Trollhättans FK
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Svår match mot seriesegerjagande TFK. HIF har inte riktigt varit att lita på sista tiden med två tappade ledningar de sista veckorna. Jag tror att detta blir tufft, lite för tufft.
Tips: 1-2.

Vårgårda IK – Göta
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Nya serieledaren VIK tar emot bottenlaget Göta på Tånga hed. Visserligen ska ett kontraktsjagande lag inte underskattas, men med den formen och effektivitetet VIK visar upp på sistone tror jag poängen stannar i Vårgårda.
Tips: 3-1.

Spark – Hol/Säven
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: En match i mitten av tabellen där det möjligen finns lite prestige i att bli bästa lokala gäng efter City. Hol/SÄven behöver vinna för att leva vidare i den kampen, men här håller jag Spark som favorit. Möjligen en knapp sådan, men jag tror ändå på hemmalaget här.
Tips: 4-2.

Alingsås KIK – Södra Ving/Timmele
Serie: Division 3 södra.
Kommentar: Seriefinal där det är fem poängs marginal till KIK:s fördel inför matchen. Det betyder att hemmaseger här i praktiken tar dör på spänningen om vilka som ska få kvala mot division 2. Jag ser ingen anledning att tippa emot den blåvita maskinen utan ettan tippas med både hjärta och hjärna.
Tips: 4-1.

Lämna en kommentar