ANNONS:
ANNONS:

Vi firar in långhelgen

Så var det fredag igen och det är dags att tippa några av helgens lokala matcher.

Eskilstuna– Alingsås IF
Serie: Elitettan.
Kommentar: bara viktiga matcher för AIF i kampen om att behålla den allsvenska platsen i toppen. Men detta är en vansklig bortamatch och kanske att defensiven inte varit lika vattentät de senaste matcherna. Här krävs det fullt fokus i 90 minuter för att vinna, men magkänslan säger att det luktar kryss.
Tips: 1-1.

Frisco – FC Trollhättan
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Frisco har inte varit lika pålitligt som jag trott under våren och Mikael Prodérs FCT går väldigt starkt. Detta blir en holmgång där jag tror på oavgjort eller knapp bortaseger.
Tips: 2-3.

IFK Mariestad– Alingsås IF
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Mariestad började starkt för att nu har tappat fart i poängplockandet. Ingen helt enkelt uppgift för AIF, men jag håller alingsåsarna som det bättre laget som ska vinna här om alla kommer upp i normal standard.
Tips: 1-3.

Stora Mellby – Södra Härene
Serie: Division 6 Trollhättan.
Kommentar: Här behöver båda lagen vinna för att haka på SAIK och Bosna i toppen. SHIF har gått lite knackigt mot slutet, men jag tror att detta bli en helt jämn match. Kanske knapp fördel SMSK på förhand.
Tips: 3-2.

Hemsjö – Långared
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Långared tog första segern senast, men här tror jag att Hemsjö är det starkare laget. HIF har inlett serien helt okej och en normal dag ska det bli hemmaseger här.
Tips: 4-1.

Vårgårda IK – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: IFK Tidaholm krigar vid nedre strecken medan VIK har tätkänning efter segern senast. Hemma på Tånga finns alltid goda segerchanser och här bör VIK vara favorit. Tror på tre röda poäng.
Tips: 3-1.

Holmalund – Gerdsken
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Derby på nationaldagen väntar. Hemmaplan med naturgräs talar för HIF, som dessutom tagit ett par segrar mot slutet. Men GBK ångar på riktigt starkt i toppen och bör nog vara favorit här. Men det kommer nog bli ganska tajt och tufft.
Tips: 1-3.

Lämna en kommentar