ANNONS:
ANNONS:

Vi firar in långhelgen

Långhelg på G – då kör vi helgens hetaste på en onsdag.

Vårgårda IK – IFK Uddevalla
Serie: Division 3 nordvästra.
Kommentar: Sexan mot sjuan i tabellen där hemmalaget Vårgårda agerat alltför ojämnt mot slutet för att kunna hänga sig kvar i toppen. Torsken mot Göta senast sved en del och här gäller det att studsa rätt igen för att inte halka ännu längre efter. Ettan blir utgångstipset i den här ändå inte lättippade matchen.
Tips: 3-1.

Herrljunga – Emtunga/Tråvad/Larv
Serie: Division 5 mellersta.
Kommentar: Nyckelmatch på nedre halvan där HSK behöver vinna för att inte bli än mer fast runt strecken. HSK kommer närmast från en snöplig bortaförlust medan ETL besegrade jumbon Vinninga. Tror att HSK har en fin chans att ta en tre här faktiskt.
Tips: 4-2.

Åsarp/Trädet – Alingsås IF
Serie:Division 3 nordvästra.
Kommentar: Fart och finess behövs för att vinna mot ett fysiskt spelande Åsarp/Trädet. De ingredienserna har AIF så om Grönvitt bara kommer upp i en bra nivå ska det bli seger här.
Tips: 1-4.

Skoftebyn – Gerdsken
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Serieledaren GBK åker till Trollhättan och Nysätra IP. En svår bortamatch men konstgräset talar för gulsvart som jag tror kan springa ifrån här och ta en ny trepoängare.
Tips: 1-3.

Alingsås IF – Jitex
Serie: Elitettan.
Kommentar: AIF är obesegrat och med Rebecca Cameras inträde i laget har också offensiven blivit vassare. Jitex på hemmaplan, det är en match som bör vinnas om man vill fortsätta aspirera på en allsvensk match.
Tips: 2-0.

Frisco – Skoftebyn
Serie: Division 2 nordvästra.
Kommentar: Jumbon Skoftebyn kommer på besök. Och Frisco – med två raka segrar – kommer vara bättre, vassare och ta tre nya poäng.
Tips: 3-0.

Mjörn – Byttorp
Serie: Division 5 västra.
Kommentar: Nu är det läge för Mjörn att ta andra segern. Byttorp ligger sist med tre pinnar medan Mjörn är ett av flera lag just ovanför med fyra poäng. Så hemmalaget gör bäst i att ta en trea här för att inte hamna rejält i träsket. Och det tror jag man kommer lösa.
Tips: 3-2.

Hol/Säven – Spark
Serie: Division 6 Alingsås.
Kommentar: Ännu ett derby i Alingsåssexan – och Spark som kommit igång på allvar har fått vittring på övre halvan. Hol/Säven har en seger hittills och jag måste säga att detta är en svårtippad match. Men jag tror att Spark är på så pass på gång att de tar tredje raka vinsten.
Tips: 3-2.

Hemsjö – Borås GIF
Serie: Division 4 västra.
Kommentar: Hemsjö – som endast spelat två matcher – är utan seger inför hemmamötet med jumbon Borås GIF. Här tror jah att det lossnar för gulsvart som får jubla hemma på Byvallen.
Tips: 4-1.

Lämna en kommentar