ANNONS:
ANNONS:

Vi fyller tre år – och siktar på ett fjärde

Jag brukar räkna den 1 november som sidans födelsedag. Men det var den 31 oktober 2014 som det första inlägget på lokalfotboll.se/0322 publicerades. 

I dagarna fyller lokalfotboll.se/0322 tre år. Det är sjukt vad tiden har rasat fram och vad roligt vi har haft på vägen. Över 1500 inlägg har gått att läsa under de här tre åren. Över 1,7 miljoner sidvisningar har ni läsare noterats för och över 90 000 unika besökare har besökt sidan. Det är helt otroligt när man tänker på det. Här kan ni förresten läsa det historiska första inlägget. 

Det första inlägget innehöll mer visioner än konkreta fakta om vad sidan skulle innehålla och på vilket sätt det skulle ske. En del av visionerna har förverkligats då vi under åren bjudit på matchreferat, videointervjuer, reportageserier, silly season-skvaller och egna krönikor. Vi har dessutom snart betat av 15 fantastiska gästskribenter som förgyllt våra onsdagar. Ett speciellt tack till alla dem.

Men allt har inte varit en dans på rosor de här tre åren. I fjol drabbades vi av en större virusattack och tvingades bygga om hela sajten. Det tog lite tid, men vi är glada att alla läsare hittade tillbaka till sidan när den nya väl blev klar.

Den här hösten har präglats av tankar om lokalfotboll.se/0322 ska få ett fjärde levnadsår eller inte. Nu har jag landat i att jag ska köra på och försöka bevaka den lokala fotbollen även under 2018. Stort tack till alla er som på ett eller annat sätt hört av er de senaste veckorna, eran feedback har självklart påverkat mitt beslut.

Nu börjar arbetet med att sälja in lokalfotboll.se/0322 inför nästa säsong.  Är du företagare och vill synas inför tusentals lokala människor hittar du kontaktuppgifter här. Förresten är det flera läsare som har hört av sig och tycker att en låst sida där man måste lösa en prenumeration för att läsa innehållet vore det bästa. Det kommer dock inte bli verklighet till 2018 så för den som vill betala en slant för materialet är det  0322-kassan som gäller.

…………………

Snart inleds en ny frimånad där kontraktslösa spelare kan gå fritt mellan olika klubbar. Silly season har visserligen redan inletts, och nu finns också den populära silly season-sidan här på sajten. Jag hoppas – precis som tidigare år – på ett bra samarbete med er läsare för att vi ska få med allt som händer i de lokala spelartrupperna.

…………………

Även inomhussäsongen drar snart igång. De lokala turneringarna bevakas som tidigare i mån av tid, medan du kan följa futsal-DM under en egen flik under RESULTAT i huvudmenyn.

…………………

Vi närmar oss en avslutning i Måltjuven. Holmalunds Linnea Ström har fortfarande två matcher kvar att komma ifatt Mohammed Abdulrahman, men nog luktar det VIK-seger. Plats för prisutdelning är ännu inte spikad, men häng med på sajten och sociala medier så ska vi meddela det längre fram.

…………………

Har nu en bra vinter allihop. Och tveka inte på att höra av er om ni har några tankar eller funderingar kring sajten.

1 svar på ”Vi fyller tre år – och siktar på ett fjärde”

Lämna en kommentar