ANNONS:
ANNONS:

Nominering damspelare bredd

I dag kör vi igång nomineringarna inför 0322-galan. Vi inleder med årets damspelare bredd.

Och de nominerade är…


… Jessica Julin, Alingsås KIK.

Har visat sin rutin när det behövts som mest och varit ledaren på planen när KIK tagit steget upp till division 2.


… Johanna Ekelund, SAIK/SMSK.
Med sitt målskytte, sin rutin och sina stundtals riktigt höga toppar i prestationerna är hon en av Bjärkelagets stora stjärnor.


… Hanna Cervin, Hemsjö.

Ger alltid hundra procent för laget och har stor del i Hemsjös avancemang till division 3. Dessutom en hel del nätrassel i år.


… Elin Larsson, Alingsås KIK.

Vass framåt men även pålitlig när det handlar om att jobba för laget. Ett av KIK:s vassaste anfallsvapen som lär hålla bra även i division 2.

Glöm inte Folkets pris
En priskategori på 0322-galan är det vi kallar Folkets pris. Det ska gå till en spelare, ledare eller föreningsmänniska som under året gjort en stor gärning inom fotbollen. Där kan vem som helst nominera den man tycker gjort sig förtjänt av priset, och en jury tar sedan ut den slutgiltiga vinnaren. Antingen nominerar man i en kommentar på ett inlägg om galan på Facebook eller så skicka man sin nominering till jonas@lokalfotboll.se. Skriv då Folkets pris i ämnesraden.

Läs mer om 0322-galan här.

5 svar på ”Nominering damspelare bredd”

 1. Jessica får min röst för sitt engagemang från både hjärtat och hjärnan. Hon har sådan erfarenhet, kunskap och mycket rutin som fotbollspelare. Har spelat på elitnivå o i landslaget. Jag hör henne prata om fotboll och blir lika fascinerad av hur hon brinner för fotboll, att ge allt för varann och skapa en vi känsla i ett lag. Att de vinner div 3 är för att Jessica varit med i laget.

  Svara
 2. Hej Jonas,

  Som årets lokalfotbollsspelare borde Jessica Julin absolut nomineras. Jessica om någon har gjort sig förtjänt av priset. Känner ingen annan som engagerat sig så mycket i fotbollen –som Jessica. Jessica är ambitiös, stark, klok, envis, rolig och har ett hjärta av guld. Det här är egenskaper som gjort henne till den suveräna fotbollsspelare – ledare och tränare som hon är.
  Jag önskade att junior fotbollen hade mera spelare och ledare som Jessica som förebild. Jessica inspirerar och får fram det bästa av sina medspelare och lag. Jessicas positiva kämpar anda, motiverar medspelare att inte ge upp!
  Min lilla syster Jessica började spela som 5-åring i Pietarsaaren Into med pojkar, och jag kan som stora syster säga att vi visste att Jessica kommer att gå långt inom fotbollen redan som liten. Hon tränade och spelade med pojkarna i sin egen ålder och spelade även i mitt lag. Jessica tränade och följde med fotboll, mer än någon annan. Jessica gav aldrig upp – och hon hade klara mål med vad hon ville uppnå i fotbollen.

  Jessica har gjort en enormt fin karriär inom fotbollen – som en av Finlands bästa landslagsspelare nånsin. Jessica har spelat på elitnivå i många år i flera av de främsta damfotbollslagen i Sverige och Finland. Jessica har spelade även Universitets fotboll USA, som är känt för att vara tufft och ambitiöst.

  Jag skulle lugnt kunna säga att Jessica skulle platsa ännu i denna dag, i Finlands damlandslag.

  Med vänlig hälsning,

  ( även fotbollsivrig ) stolt storasyster Jenny Julin

  Svara

Lämna en kommentar